Skip to main content

Lærlingenes Hus - Arkitekt

Lærlingenes Hus på Bornholm gennemgår en restaurering, så huset fremstår som nyt, men udefra en nænsom og respektfuld tilgang til materialer og metoder.

Arbejdet udføres for det meste af lærlinge fra forskellige faguddannelser. Men forud har et hold arkitektstuderende dels opmålt huset og dels givet deres personlige løsningsforslag, således at lærlingene kan udføre arbejdet med at genskabe det gamle bindingsværkshus udvendig og indvendig.

Formålet med projektet er bl.a. at fastholde og udvikle de klassiske, danske håndværkstraditioner i en nutidig sammenhæng.

Se også INDEKLIMA

Indeklimafilm.dk er en seriøs, professionel og non-profit filmkanal, der har som formål gennem filmmediet at formidle forskningsbaseret, kendt viden om indeklimaets betydning for menneskers sundhed, velvære og produktivitet. 

PROJEKT er udviklet af:
PROJEKTLEDELSE / Graves Simonsen, Bygherreforeningen
RESERCH & TILRETTELÆGGELSE /Niels Brondbjerg, Teknik og Salg ApS, Anders Dylov, Chroma Film ApS
FILMPRODUKTION / Chroma Film ApS
MUSIK / Finn Markwardt
WEBSITE / MPIXEL design studio

FAGLIGE FILMEMNER er udvalgt af bl.a.:
Arne Høj, Søren Lundqvist, Nicolai Hyllestad, Gert Bech-Nielsen, Mogens Victor Andersen, Eske Møller, Søren Meyer, Jens Østergaard, Niels Erik Jensen, Søren Bøgh, Anne Lindegaard, Birte Skov

WEBSITE & FILM er udgivet med økonomisk støtte fra:
Grundejernes Investeringsfond, Realdania, A P Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Dreyers Fond, Frøken Constanse Fuhrs Fond, Skibsreder Carsten Brebøls Fond, Martha og Poul Kern-Jespersen Fonden, Undervisningsministeriet, Boligfonden Kuben.

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.