Skip to main content

Tagbelægning med naturskifer

Naturskifer er et produkt, der er dannet af kvarts, ler og mineralet glimmer, som gennem millioner af år har været udsat for et kolossalt stort tryk. Den lagdelte struktur gør at produktet kan brydes i plader og anvendes til fx tagdækning.

Naturskifertag er meget holdbart og mange ejendomme har haft et sådant tag i mere end 100 år. Totaløkonomisk er det derfor en god investering med løbende vedligeholdelse og udskiftning af udtjente skifertage med naturskifer.

Filmen viser oplægning af naturskifer på et fast undertag, samt tilpasninger til bl.a. andet brandmur, kviste, ovenlys og gennemføringer.

Se også INDEKLIMA

Indeklimafilm.dk er en seriøs, professionel og non-profit filmkanal, der har som formål gennem filmmediet at formidle forskningsbaseret, kendt viden om indeklimaets betydning for menneskers sundhed, velvære og produktivitet. 

PROJEKT er udviklet af:
PROJEKTLEDELSE / Graves Simonsen, Bygherreforeningen
RESERCH & TILRETTELÆGGELSE /Niels Brondbjerg, Teknik og Salg ApS, Anders Dylov, Chroma Film ApS
FILMPRODUKTION / Chroma Film ApS
MUSIK / Finn Markwardt
WEBSITE / MPIXEL design studio

FAGLIGE FILMEMNER er udvalgt af bl.a.:
Arne Høj, Søren Lundqvist, Nicolai Hyllestad, Gert Bech-Nielsen, Mogens Victor Andersen, Eske Møller, Søren Meyer, Jens Østergaard, Niels Erik Jensen, Søren Bøgh, Anne Lindegaard, Birte Skov

WEBSITE & FILM er udgivet med økonomisk støtte fra:
Grundejernes Investeringsfond, Realdania, A P Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Dreyers Fond, Frøken Constanse Fuhrs Fond, Skibsreder Carsten Brebøls Fond, Martha og Poul Kern-Jespersen Fonden, Undervisningsministeriet, Boligfonden Kuben.

Om Cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre din bruger oplevelse.